• +386 (0)7 81-60-930
  • mizarstvo.judez@siol.net

Vrata

Vhodna vrata so pomemben element, ki najbolj poudarjajo lepoto vašega doma. Po vaših željah vam izdelamo stilna ali moderna vhodna vrata z velikim izborom kljuk, stekel in ostalih dodatkov.
Majhne podrobnosti, ki odsevajo vaš stil in način življenja, so bistvene, da vaš bivalni prostor postane dom. Po naročilu izdelujemo notranja zvočno izolativna vrata iz različnih furnirjev ter različnih dizajnov po željah kupcev.

slider imageslider imageslider imageslider image

Notranja vrata

Majhne podrobnosti, ki odsevajo vaš stil in način življenja, so bistvene, da vaš bivalni prostor postane dom. Vemo, da tudi občutek pri odpiranju in zapiranju vrhunsko izdelanih vrat pomembno vpliva na dobro počutje in ugodje.

Po naročilu izdelujemo notranja zvočno izolativna vrata iz različnih furnirjev ter različnih dizajnov po željah kupcev. Sestavljena demontažna letev širine 70 mm je izdelana iz mediapana in furnirana. Suhomontažni kompaktno sestavljeni podboj – soft profil, iz iverice, furniran in lakiran.

Vratno krilo: Okvir je izdelan iz lesa meranti ali smreka s sredico iz perforirane iverne plošče, pokrivna plošča iz mediapana, površina furnirana in lakirana. Mogoča je tudi izvedba vrat s skritim tečajem - nasadilom vrat. Vratnih kril s sredico iz satovja ne nudimo. Po želji kupca notranja vrata tudi barvamo po barvni lestvici RAL, ali lužimo z lužili, nudimo tudi montažo.

judez-vrata

Zunanja vrata

Vrata Judež so zaščitena s preizkušenimi barvami na vodni osnovi v treh nanosih v paleti barvnih tonov. Možnost tudi dvojnega barvanja in barvanja po RAL barvni lestvici, dvojno tesnenje in ALU pohodni prag.

V vsa vhodna vrata vgrajujemo cilindrično ključavnico s 3-točkovnim zaklepanjem in močna nastavljiva nasadila ter varnostno kljuko iz asortimana ali po izboru stranke; možnost kombiniranja prijemala na zunanji strani ter kljuke na notranji strani. Po naročilu je možna izdelava nadsvetlobnih in stranskih elementov različnih dimenzij. Velik izbor stekel, kljuk in ostalih dodatkov, kot so tolkala, kukala, domofon, pisemske reže….

Vrata so izdelana iz debelinsko lepljenih blok profilov in dolžinsko nespojena. Les, ki ga uporabljamo za izdelavo vrat je smrekov, merantijev, macesnov in hrastov. Les je umetno posušen na 10% ± 2 % vlažnosti, nato pa zlepljen s kvalitetnim vodoodpornim lepilom. Debelina vrat, katere vam nudimo, znaša 68 mm ali 78 mm. V našem podjetju vam izdelamo vhodna vrata različnih dizajnov po želji stranke, od klasičnih, modernih

judez-vrata

Katalog

PRENESITE SI AKTUALNI KATALOG IZDELKOV.

Mizarstvo-Judez-katalog-okna-in-vrata-2019